Renault Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Renault Fan Club

www.RenaultFanClub.Com____________YENİ ADRESİMİZDEYİZ

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Vanalı Eksoz Yardımm ?

+2
CenKeRS
kral...
6 posters
YazarMesaj
kral...
Teğmen
Teğmen
kral...

Vanalı Eksoz Yardımm ? Empty
MesajKonu: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyÇarş. 15 Eyl. 2010, 11:52 pm

Evet abilerim kardeşlerim bnde renault 19 var 1.6 RNE 90Bg şimdilik hava filtresiylen takılıyoz ama azcık canlılık istiyorum vee vanalı eksoz yaptırmak istiyorum malum polis kontrolleri sıkı ve araba aile arabası oldugundan taktırmak istiyorum görüşleriniz nelerdirr şimdiden teşekkürler
CenKeRS
Teğmen
Teğmen
CenKeRS

MesajKonu: Geri: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyPerş. 16 Eyl. 2010, 3:01 am

Vanalı Masraflı Ve Motoru Arıza Yapabiliyor
Bence Silencerlı Al Benim Öyle
33su608
Teğmen
Teğmen
33su608

MesajKonu: Geri: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyPerş. 16 Eyl. 2010, 3:06 am

bence hava filtresi yeter abi vanalı olunca çok problem oluyor.
16-UğUR-55
Efsane Moderatör
Efsane Moderatör
16-UğUR-55

MesajKonu: Geri: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyPerş. 16 Eyl. 2010, 3:39 am

neden problem olsunki
Vanasını motorlu felan yapmana gerek yok
su vanasından bile oluyor.
ama amatörce birşey tabiki bu.

33su608
Teğmen
Teğmen
33su608

MesajKonu: Geri: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyPerş. 16 Eyl. 2010, 3:42 am

ugur abi polis yönünden problem oluyor geçen maraş buluşmasında durdurdu bizimkileri kangooda vana varmı diyor ilk sordugu bu oldu yani
smiller
Süper Moderatör
Süper  Moderatör
smiller

MesajKonu: Geri: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyPerş. 16 Eyl. 2010, 3:42 am

bilirim eski doğanımda vardı Very Happy bildiğin vana tapa gibi vida kalın tak sök Very Happy yanımda aletle gezerdim Very Happy
orkhun
Teğmen
Teğmen
orkhun

MesajKonu: Geri: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyPerş. 16 Eyl. 2010, 6:16 am

çok düşünmezsen yap bir kat iptali sonra slincer lı bir de egzos daya gayet guzel tok ses alırsın
kral...
Teğmen
Teğmen
kral...

MesajKonu: Geri: Vanalı Eksoz Yardımm ?   Vanalı Eksoz Yardımm ? EmptyPerş. 16 Eyl. 2010, 3:01 pm

Öncelikle yorumlarınız için teşşekürler araç aile arabası oldugundan ufak tefek şeylerle başlayacagız o yüzden vana takmak istedim artık silincerli eksoz fln bakcaz

Vanalı Eksoz Yardımm ?
1 sayfadaki 1 sayfası